Friday, July 15, 2011

Ένα τραγούδι... για τη Φλόγα

Στίχοι από τον ^Χαρίλαο^.

11 comments:

venia said...

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑΥΤΙΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΙΑ.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

Anonymous said...

:) Μπραβο για την δυναμη σας για το κουραγιο σας. Ο Θεος να σας εχει καλα. Να σται παντα καλα.:)
Μαρια

BUTTERFLY said...

ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Thalassenia said...

Ένα τραγούδι για τη Φλόγα, ένα τραγούδι μάθημα για μας, όπως η στάση ζωής σας.
Απέραντο θαυμασμό και ατέλειωτες ευχές.
Φιλιά θαλασσένια στην οικογένεια.

Babyzone said...

Καλώς σας βρήκαμε...
Υπέροχο! Να είστε πάντα καλά και καλό καλοκαίρι!!!

Anonymous said...

Ευχαριστούμε, που μας συγκινήσατε αξίζουν πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του τραγουδιού. Πιστεύω ότι πρέπει να το ακούμε πολύ συχνά και να το διαδίδουμε. Να είσαι καλά ναυτιλοοικογένεια, που μας γλύκανες την ημέρα και μας έκανες να σκεφτούμε και γιατί όχι να αισθανθούμε πόσο μικροί είμαστε μπροστά στο μεγαλείο αυτών των παιδιών. Μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να μπορούν να βοηθηθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και ο καθένας μας να κάνει ότι μπορεί καλύτερο προς αυτή τη κατεύθυνση.
Καλό καλοκαίρι πολλά φιλιά σε όλους σας -ιδιαίτερα στη ΛΥΔΙΑ
Όλγα

Κατερίνα said...

Ναυτίλε μας σου στέλνω το λινκ από τον αγώνα και αυτής της μικρής, αν δεν το έχεις ήδη υπόψη. Καλό καλοκαίρι σε όλη την οικογένεια και μια αγκαλιά στη Λυδία :)
http://alicepyne.blogspot.com/

δήμος + ΠΟΛΙΤΕΙΑ said...

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Φίλοι μου πριν από περίπου 5,5 μήνες η μαμά της μικρής η Τζένη, την πήγε για μια εξέταση ρουτίνας που κάνουν στα μωρά, βλέπετε ήταν 18 μηνών τότε.. την πήγε να της ελέγξει ο παιδίατρος ότι κοιταν σε ένα βρέφος, βάρος ύψος, να κάνει το εμβόλιο της κλπ. Στην εξέταση όμως άγγιξε έναν όγκο στην κοιλιά του μωρού.. ε αυτό ήταν από την Ζάκυνθο που έμεναν τα αδέλφια μου ήρθαν στο ΡΙΟ στην Πάτρα.. εκεί οι γιατροί μετά της πρώτες εξετάσεις, αμέσως το έστειλαν για περεταίρω εξετάσεις στο παίδων Αγία Σοφία
εκεί αφού έκανε ότι εξέταση χρειάζονταν, έγινε η διάγνωση… αποτέλεσμα; ΚΑΡΚΙΝΟΣ στο συκώτι με μέγεθος μικρής μπάλας 11χ10 και όλο αυτό μέσα σε ένα βρέφος.. μας έστειλαν αμέσως στο Ελπίδα.. εκεί το ανέλαβε ο γιατρός ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ και η Κα ΚΟΣΜΙΔΗ ίσως οι κορυφές μέσα εκεί.. μπήκε σε έναν κύκλο 4ων χημειοθεραπειών ώστε να μπορέσει να μειωθεί ο όγκος, η αξονική έδειξε μείωση, αλλά όχι πολύ μεγάλη, έτσι αποφάσισαν να κάνει άλλες 3 χημειοθεραπείες ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα. Μετά το πέρας αυτό των χημικοθεραπειών κάναμε νέα αξονική περιμένοντας όλοι τα καλά νέα ώστε να μπει χειρουργείο.. αποτέλεσμα ήταν ο όγκος να έχει μειωθεί και να έχει μείνει 7,46 Χ 8,26 cm, αλλά η αξονική έδειξε και κάτι άλλο.. ο όγκος εφάπτεται στην πυλαία φλέβα και είναι πολύ δύσκολο να γίνει εδώ η επέμβαση. Παιδοχειρουργοί 2 νοσοκομείων έκαναν συμβούλιο και είπαν ότι εδώ δεν μπορεί να κάνουν την επέμβαση.. έστειλαν τις αξονικές, αλλά και ότι εξετάσεις είχαν σε εγκεκριμένο ερευνητικό κέντρο στην Γαλλία που αντικείμενο έχει τον παιδικό καρκίνο, από εκεί έδωσαν νέες οδηγίες ώστε να κάνει ακόμα 2 δίπλες χημειοθεραπείες εδώ στην Ελλάδα να δουν την αντίδραση του όγκου.. αν έστω και λίγο δώσει αέρα και φύγει από την πυλαία φλέβα τότε αμέσως πρέπει να φύγει για Γαλλία να γίνει η επέμβαση. Εδώ θέλω να πω ότι ευτυχώς ο καρκίνος δεν είναι επιθετικός ώστε να κάνει μεταστάσεις. Είναι κάτι μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολλές πολλές πιθανότητες να γίνει εντελώς καλά ο άγγελος μας. Να γιατί ζητώ βοήθεια τα αδέλφια μου άνεργα εδώ και αρκετό καιρό. Ευτυχώς η μικρή είναι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ από το επίδομα ανεργίας που παίρνει.. στραφήκαμε σε φορείς, όμως είναι δύσκολο μέσα στην κρίση είπαν, θελαν χαρτιά τα πήγαμε.. ίσως πάρει χρόνο ώστε περάσουν από συμβούλια και να παρθούν αποφάσεις. Πήγε ο ίδιος ο πατέρας μου, μιας και επίτροπος σε εκκλησία του χωριού στο νησί, μαζί με τον Ιερέα, στον Δεσπότη, αυτός ζήτησε πάλι ένα σορό χαρτιά, επιστολές, πιστοποιητικά κλπ. Φίλοι μου ο χρόνος πιέζει.. ίσως έως τα μέσα Αυγούστου μας καλέσει η Γαλλία, το κράτος κοιμάται, πείτε μου αν ήταν παιδί σας τι θα κάνατε; Έτσι πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια από οπού μπορώ ώστε να σωθεί αυτός ο ΑΓΓΕΛΟΣ Η ΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ



Φιλαράκια μου ξέρω όλοι είμαστε αγανακτισμένοι με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ξέρουμε για τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε στον οικονομικό τομέα..

Πέρα από αυτό όμως εδώ πρόκειται για μια ζωή, μια ανθρωπινή ζωή.. την ζωή ενός Αγγέλου.. όταν λοιπόν απευθύνεσαι στους επίσημους φορείς και σου ζητάν ένα σορό έγγραφα ώστε να πειστούν, το μόνο που μένει είναι να στραφείς σε φίλους, σε πραγματικούς φίλους.. έτσι λοιπόν σε λιγότερο από 20 μέρες θα πρέπει να μεταφερθεί στο ερευνητικό κέντρο στην Γαλλία, είναι το κέντρο που δίνει οδηγίες για το τι αγωγή θα πάρει κάθε παιδί που πάσχει από αυτή την νόσο, είναι το κέντρο που μπορεί να αναλάβει την δύσκολη αυτή επέμβαση.. βλέπετε ο Θεός θέλησε να έχει τον καρκίνο στην χειρότερη μεριά.. ( για όσους ξέρουν λίγα μόνο χιλιοστά κοντά στην πυλαία φλέβα ) εδώ απέκλισαν το χειρουργείο οι παιδοχειρουργοί, λόγο της σοβαρότητας της επέμβασης..

Έτσι λοιπόν μόνο σε εσάς έχω τις ελπίδες μου.. ξέρω όλοι περνάμε δύσκολα..

<< Πιστεύω τελικά ότι εδώ έχω πραγματικους φιλους >>

Αρ. τραπ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5452- 035526-206 ( ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ )

Sophey-Franny said...

ti kanete??

Thalassenia said...

Καλημέρα στην ναυτιλοοικογένεια και

φιλιά θαλασσένια.

marilia said...

Πώς είστε; Διακοπεύετε και δεν την ξεκολλάτε απ' τη θάλασσα; :)

φιλιά σε όλη τη ναυτιλοοικογένεια! :)